2018. december 15., szombat

Meghan March - Téged akarlak

Köszönöm a recenziós példányt az Álomgyárnak





Cím: Téged akarlak
Író: Meghan March
Kiadó: Álomgyár
Tartalom: Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!"New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy."A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.


Kritika: 

Borító: Nagy betűk amik felkeltik az ember érdeklődését, lényegre törő cím és impozáns színek. Kell ennél több?:)
Tartalom: Adott egy lány, Keira Kilgore, akinek a férje autóbalesetben hunyt el, khm, egy öröm lánnyal. A lány csak pár nap után tudja meg, hogy a férje jó kora adósságot hagyott hátra, amit a város legrosszabb emberétől vett fel, Lachlan Mounttól. Keirának ki kelllene fizetni néhány munkanapon belül az adósságot, de nem tudja így a férfi örömére, a testét kell adja neki. Lachlan megmutatja neki a mocskos szex rejtelmeit, az anál és egyéb piszkos kis dolgok csínját - bínját. Keira meglepődve veszi észre, hogy bejön neki ez a fajta határozottság a férfi irányából, de még is tart attól, hogy bele szeret a sötét hercegbe így mikor alkalma adódik, haza szökik. Otthon nem várt fordulat éri, ami miatt az egész könyv szinte pofon verésként éri az embert. 
Vélemény: Hú, hát hol is kezdjem? A történet elején nem is tudtam mire számítsak, Mount egy igazi macsó pasi jellemét öltötte magára, keveset tudtam meg róla, amit borzasztóan sajnálok, mivel érdekes személyiségnek tűnik. (Remélem a második rész sokkal többet elárul majd a szívtipróról!)
Keiráról elég sokat megtudtam, őszintén nagyon nem szimpatikus számomra a csaj, folyton hisztizett, mondjuk ez magyarázatot ad arra, hogy a teste és az elméje egymás ellen fordul. Az egyetlen ami tetszett benne az az önfeláldozása volt, amit a szerettei iránt mutatott. Temperance jó fej csajszinak tűnt, azt sajnáltam, hogy róla is keveset lehetett hallani, mivel elég vagány lánynak néz ki. Ó, és Keira legjobb barátnője, a prosti Magnolia akit tényleg nagyon megszerettem, hiába szerepelt keveset, mivel nagypofájú volt, amit személy szerint imádok.
Meghan March ugyanúgy levett a lábamról, fent tartotta az érdeklődésem és befolyásolt, hogy megszerezzem a sorozat második részét! Gratulálok!
Kedvenc szereplő: Magnolia. Szókimondó ami tetszik:D


Összességében:
Egy igazi rossz fiút zsebeltem be, aki teljesen az ujjai köré csavart. Alig várom a sorozat következő részét!



Kedvezménnyel itt tudod megrendelni! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése