2019. január 5., szombat

Karina Halle - Nem lennék nélküled

Köszönöm a recenziós 
példányt az Álomgyárnak!





Cím: Nem lennék nélküled
Író: Karina Halle
Kiadó: Álomgyár
Fülszöveg: Egy fogadalommal kezdődött minden… 

Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. 

Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. 
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak. 
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni. 
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva. 
Az egyezség mindent megváltoztat. 
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.



Kritika:


Borító: Igazán tetszetős, hamar felkelti az ember figyelmét az erős rózsaszín használatától. Imádom!
Tartalom: Stephanie lassan közeledik a harminchoz, a történet le
írja, hogy milyen érzés a három X-es számig vezető út, igaz nem olyan bőven, de így is megelégszik vele az ember. Még 25 éves korában kötött egy alkut a legjobb barátjával, hogy ha 30 éves korukig nem lesz egy komoly párkapcsolatuk, akkor összeházasodnak. De eljött az idő, mindketten párkapcsolatban éltek, de egyikük se volt boldog. Mindketten őrlődtek, és hiába jöttek össze nagy nehezen, James miatt szét is mentek. Bár érthető az ő nézetéből, mégis hülyeséget csinált, amire végül rá is jön. És jöhet is a boldog mennyegző? Ki tudja:D

Vélemény:
Az alap ötlet igazán tetszett, az a "kössünk egyességet, házasodjunk össze ha szinglik maradunk" féle részeg teóriák:D . Végül is nem csalódtam, megérte elolvasni, mert egy újabb egyedi történettel gazdagodtam, kikapcsolt és mégis teljesen lázba hozott. Sokszor szoktam mondani, hogy általában az a jó könyv, ami érzéseket vált ki az emberből. Na, ez pontosan olyan volt! Stephanie-t megkedveltem, nagyon a szívemhez nőtt, persze Lindennel együtt. (Újabb könyves álom pasi. Kellene egy új polcot szerezni már szegényeknek:'D) 
Stephanie karaktere átlagosnak mondható, randizik, boltot vezet, vannak barátai és álmodozik, talán ezért is volt olyan könnyű megkedvelni, mivel közel áll a valósághoz. 
Lindenbe fülig belezúgtam! De komolyan! Ahogy öregedett egyre okosabb és felelősségteljesebb lett. Küzdött az álmaiért, a józanság talaján maradt és szembe szállt a szülei akaratával. Igaz, megszenvedte elég rendesen, és rohadtul meg is érdemelte a boldogságot! 
James pedig... fúh, kifejezetten irritált egészen addig míg észbe nem kapott, hogy ja, amúgy ezt nem kellett volna, mert tönkre tettem a barátaimat. Lekevertem volna neki egy pofont, de örültem, hogy tanult a hibájából. 


Összességében:
Mit mondhatnék? Az írónő, a szereplők hozzám nőttek és csak ajánlani tudom rengeteg embernek! Kihagyhatatlan, én mondom, kihagyhatatlan!:D







A könyvet megtudod rendelni 
15% kedvezménnyel ezen a linken!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése