2019. január 27., vasárnap

Morgan Matson - Váratlan Minden

Köszönöm a recenziós
példányt az Álomgyárnak!




Cím: Váratlan Minden
Író: Morgan Matson
Kiadó: Álomgyár
Fülszöveg: Andie mindent eltervezett. Ha az ember egy politikus lányaként nő fel, hamar megtanulja, hogy mindent meg lehet tervezni, ki lehet magyarázni, vagy a kettőt egyszerre. Főleg ami a jövőt illeti. Szakmai gyakorlat? Pipa. Remek barátok? Pipa. Srácok? Pipa (feltéve, ha három hétnél nem hosszabb időről van szó).
De ez még a botrány előtt volt. Mielőtt még az apjával egy házban kellett lennie. Mielőtt irdatlan mennyiségű kutyát sétáltatott volna. És még Clark előtt. Majd a következő pár hónap mindent megváltoztatott. Mert a lényeg, hogy ha minden pontosan el van tervezve, akkor semmi váratlan nem történhet. És abban meg mi a buli?
Morgan Matson a kortárs ifjúsági irodalom legmagávalragadóbb, California Book-díjas szerzője, aki őszinte történeteket ír a családról, a barátságról és az első szerelemről.

Kritika: 

Borító: Egyszerű, a színe figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban borzasztóan aranyos!

Vélemény: Andie története egy tini élete, egy kis hírnévvel fűszerezve. Viszont a gondjai, amelyek a vállát nyomják ugyanúgy bárki másé lehetnének. Szereti kézben tartani a dolgokat és nem csoda ha valami váratlan dolog közbe szól az első amit tesz, hogy szeretné helyre hozni. Minden terve megvolt nyárra, mint bármelyik másik tinédzsernek, de hát, semmi sem úgy alakul ahogy szeretnénk, mindig van valami ami megakadályozz benne, hogy egy sokkal jobbat kapjunk. Andie-vel is ez történt, az író egy nagyon aranyos köntösbe bújtatta, egyszerűen mégis magával ragadóan alkotta meg a szereplőket. Volt néhány jelenet ahol olvadoztam, egyszerűen imádtam a könyvet és biztos nem ez lesz az utolsó amit az írónőtől olvasni fogok! Morgan Matson okkal a kortárs irodalom legmagávalragadóbb szerző! 

Kedvenc szereplők: Clark, imádom!


Összességében: 
Egyszerű mégis nagyszerű! Olvasás közben néha nem tudtam eldönteni, hogy ez tényleg kitalált történet, vagy valakivel megtörtént! Egyszóval imádtam! 




A könyvet megrendelheted
15%-os kedvezménnyel ezen a linken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése